Scapă de dureri de spate
fără intervenţii
chirurgicale

cu ajutorul metodelor moderne de tratament

În cazul căror simptome mă pot adresa?

Dureri de spate

Orice nu ai face, durerile de spate nu dispar de la sine

Dureri după cap

Nu puteți întoarce sau înclina capul, fără a simți durere

Dureri de cap

Aveţi frecvente dureri de cap și nu înțelegeţi, din ce cauză

Între omoplați

Senzație de arsură între omoplați provoacă disconfort, de care nu se scapă

Dureri lombare

Durerea poate fi acută sau, dimpotrivă, cronică sâcâitoare

Dureri de picioare

Picioarele pot nu numai să doară, dar și să provoace senzaţia de amorţeală dureroasă şi furnicături

Dureri de mâini

Dureri acute sau dureri sâcâitoare în mâini sunt pur și simplu insuportabile

Metodele noastre moderne de tratament vă vor salva de osteocondroză, hernie de disc, scolioză, cifoză, lordoză, hernie Shmorl și alte boli ale spatelui.

Serviciile noastre

 • Consultația medicului neurolog - vertebrolog

  Consultația medicului neurolog - vertebrolog

  Consultația neurologului-vertebrolog la clinica VertebroMED reprezintă primul pas către sănătatea coloanei dumneavoastră vertebrale. Medicul va efectua un examen detaliat, va evalua plângerile și istoricul medical. Bazându-se pe aceste date, va determina metodele de tratament sau de diagnosticare. Abordarea este individuală pentru fiecare pacient, luând în considerare caracteristicile și necesitățile specifice. Recomandările pot include corectarea stilului de viață, exerciții fizice și medicamente. Dacă este necesar, se pot prescrie examinări suplimentare (IRM, CT, radiografii). Această consultație este recomandată pentru durerile de spate, de gât, tulburările de postură și alte simptome neurologice. VertebroMED asigură profesionalism, metode moderne de tratament și o atenție deosebită pentru fiecare.

  Costul serviciului:

  450 lei
 • Consultație repetată
  консультация врача вертебролога

  Consultație repetată

  Consultația repetată la neurologul-vertebrolog în clinica VertebroMED este destinată monitorizării dinamicii stării de sănătate a pacientului, corecției tratamentului prescris și evaluării eficacității acestuia. Această etapă este importantă pentru adaptarea planului terapeutic în conformitate cu schimbările în starea de sănătate și atingerea celor mai bune rezultate în procesul de recuperare. În timpul întâlnirii repetate, medicul analizează detaliat răspunsul pacientului la metodele de tratament recomandate, efectuează un examen și, dacă este necesar, ajustează cursul terapiei. De asemenea, medicul poate recomanda examinări suplimentare sau proceduri, dacă vede nevoia unei diagnostice mai detaliate sau a intensificării efectului terapeutic. Consultația repetată permite să ne asigurăm de corectitudinea direcției de tratament alese și de introducerea corecțiilor pentru accelerarea procesului de vindecare. Solicitarea unei consultații repetate este o garanție a tratamentului calitativ și eficient, permițând atingerea unei îmbunătățiri stabile a stării de sănătate și prevenirea posibilelor recidive. Clinica VertebroMED garantează o abordare individuală și atenție la detalii la fiecare etapă a colaborării cu pacientul.

  Costul serviciului:

  300 lei
 • Elongație uscată / Elongație uscată cu masaj paravertebral

  Elongație uscată / Elongație uscată cu masaj paravertebral

  Elongația uscată a coloanei vertebrale, oferită de clinica VertebroMED, este o metodă foarte eficientă de tratament pentru durerile de spate cauzate de herniile de disc, osteocondroză, deviații și alte afecțiuni ale coloanei vertebrale. Procedura contribuie la reducerea presiunii pe discurile intervertebrale, restabilirea poziției lor corecte și diminuarea sindromului de durere. Elongația uscată îmbunătățește circulația sângelui în zonele afectate, favorizează relaxarea mușchilor și îmbunătățirea nutriției țesuturilor. Combinarea tracțiunii uscate cu masajul paravertebral amplifică efectul terapeutic, deoarece masajul este îndreptat către relaxarea corsetului muscular din jurul coloanei vertebrale, îmbunătățirea drenajului limfatic și activarea proceselor metabolice în țesuturi. Aceasta contribuie la eliminarea rapidă a durerii, restabilirea mobilității coloanei vertebrale și îmbunătățirea stării generale de bine a pacientului. Procedura este efectuată sub controlul strict al specialistului, ceea ce asigură siguranța și eficacitatea acesteia. Medicul de la VertebroMED selectează un program individual de tratament, luând în considerare particularitățile bolii, starea de sănătate și necesitățile pacientului. Tracțiunea uscată a coloanei vertebrale în combinație cu masajul paravertebral reprezintă o excelentă opțiune pentru cei care își doresc o recuperare rapidă și îmbunătățirea calității vieții fără durere.

  Costul serviciului:

  500 lei
 • Elongație uscată cu masaj paravertebral/ Elongație uscată + masaj spate

  Elongație uscată cu masaj paravertebral/ Elongație uscată + masaj spate

  Elongația uscată a coloanei vertebrale în combinație cu masajul paravertebral și masajul spatelui, oferită de clinica VertebroMED, reprezintă o procedură terapeutică complexă, destinată vindecării profunde și relaxării coloanei vertebrale și a țesuturilor înconjurătoare. Acest serviciu este recomandat pacienților care suferă de dureri cronice de spate, tulburări de postură, consecințe ale traumelor coloanei vertebrale și alte probleme ale aparatului locomotor. Elongația uscată asigură o întindere delicată a coloanei vertebrale, contribuind la reducerea presiunii pe discurile intervertebrale, ceea ce duce la ameliorarea durerii și îmbunătățirea mobilității. Masajul paravertebral acționează în mod specific asupra mușchilor de-a lungul coloanei vertebrale, eliminând blocurile musculare și spasmele, în timp ce masajul general al spatelui relaxează întregul sistem muscular, îmbunătățește circulația sanguină și favorizează o recuperare rapidă a țesuturilor. Combinarea acestor tehnici permite obținerea unui efect sinergic, crescând semnificativ eficacitatea tratamentului. Pacienții observă o îmbunătățire semnificativă a stării generale de bine, o reducere a senzațiilor de durere și o creștere a mobilității coloanei vertebrale încă de la primele proceduri. Procedura este realizată de specialiști experimentați ai clinicii VertebroMED, care urmează cu strictețe un plan de tratament individualizat, elaborat ținând cont de particularitățile bolii și starea fiecărui pacient. Această abordare complexă asigură maximă siguranță și confort în timpul tratamentului, fiind alegerea ideală pentru cei care aspiră la un stil de viață sănătos și activ, fără dureri de spate.

  Costul serviciului:

  700 lei
 • Elongație uscată a zonei cervicale

  Elongație uscată a zonei cervicale

  Elongația uscată a zonei cervicale, oferită de clinica VertebroMED, reprezintă o procedură specializată, destinată eliminării durerilor și disconfortului în zona cervicală a coloanei vertebrale. Această metodă este eficientă în tratamentul osteocondrozei, herniilor de disc intervertebral, artrozelor și altor afecțiuni ale segmentului cervical, care pot provoca dureri de cap, amețeli, amorțeală în mâini și alte simptome neurologice. Procedura de elongație uscată cervicală constă într-o întindere delicată a vertebrelor, ceea ce contribuie la reducerea presiunii asupra rădăcinilor nervoase și discurilor intervertebrale, îmbunătățirea circulației sanguine și eliminarea spasmului muscular. Acest abord nu doar ameliorează sindromul durerii, dar și favorizează restabilirea funcției naturale a segmentului cervical al coloanei vertebrale, îmbunătățind mobilitatea și flexibilitatea. Procedura este efectuată sub controlul strict al specialiștilor experimentați, asigurând siguranța și eficacitatea tratamentului. Un avantaj important al elongației uscate cervicale este caracterul său neinvaziv, făcând procedura accesibilă pentru un spectru larg de pacienți, inclusiv pentru cei care au contraindicații pentru alte tipuri de tratament. Clinica VertebroMED adoptă o abordare individualizată în tratamentul fiecărui pacient, luând în considerare caracteristicile și necesitățile acestuia. Elongația uscată cervicală reprezintă o metodă modernă și eficientă, care permite obținerea unei îmbunătățiri semnificative a stării de sănătate și a calității vieții fără intervenții chirurgicale.

  Costul serviciului:

  450 lei
 • Elongație uscată a zonei cervicale + masaj spate
  masaj la spate

  Elongație uscată a zonei cervicale + masaj spate

  Elongația uscată a zonei cervicale în combinație cu masajul spatelui, oferită de clinica VertebroMED, reprezintă o procedură integrată care vizează ameliorarea durerilor și disconfortului atât în zona cervicală, cât și în întreaga regiune a spatelui. Această abordare combinată este ideală pentru pacienții care se confruntă cu dureri cronice de spate, tensiuni musculare, consecințe ale leziunilor la nivelul coloanei vertebrale, precum și alte afecțiuni ale sistemului musculo-scheletic. Elongația uscată a zonei cervicale ajută la diminuarea presiunii pe discurile intervertebrale și rădăcinile nervoase ale coloanei cervicale, facilitând astfel reducerea durerii și îmbunătățirea mobilității gâtului. În paralel, masajul spatelui relaxează mușchii tensionați, îmbunătățește circulația sângelui și stimulează procesele de regenerare a țesuturilor în zona lombară și toracică. Combinarea acestor două proceduri oferă un efect sinergic, maximizând relaxarea și confortul pacientului, reducând semnificativ durerile și îmbunătățind funcționalitatea coloanei vertebrale. Pacienții experimentează o îmbunătățire notabilă a stării generale de bine, o scădere a simptomelor dureroase și o creștere a gradului de mobilitate după primele ședințe de tratament. Specialiștii clinicii VertebroMED efectuează aceste proceduri cu o atenție deosebită, asigurându-se că fiecare pacient beneficiază de un plan de tratament personalizat, care răspunde nevoilor și condițiilor sale specifice. Elongația uscată a zonei cervicale împreună cu masajul spatelui reprezintă o soluție eficientă și neinvazivă pentru recuperarea și menținerea sănătății coloanei vertebrale.

  Costul serviciului:

  650 lei
 • Masaj general
  общий массаж в кишиневе

  Masaj general

  Masajul general, oferit de clinica VertebroMED, este o procedură eficientă pentru îmbunătățirea stării generale a organismului, eliminarea oboselii și tensiunii musculare. Acest tip de masaj are un impact pozitiv asupra tuturor sistemelor corpului, activează circulația sângelui, favorizează îmbunătățirea fluxului limfatic și accelerează procesele metabolice în organism. Ca rezultat al procedurii, se îmbunătățește nutriția țesuturilor, se accelerează procesul de eliminare a toxinelor, ceea ce contribuie la creșterea tonusului pielii și îmbunătățirea aspectului său exterior. Masajul se efectuează într-o atmosferă calmă și relaxantă, ceea ce permite atingerea nu doar a relaxării fizice, dar și a celei psihologice. În timpul procedurii, masajistul acționează asupra principalelor grupe de mușchi, de la spate până la membre, ceea ce contribuie la eliminarea tensiunii musculare, la ameliorarea senzațiilor de durere și la restabilirea echilibrului energetic al corpului. Masajul general este recomandat atât pentru persoanele sănătoase, în scop preventiv și pentru menținerea tonusului organismului, cât și pentru pacienții în perioada de reabilitare după traumatisme și intervenții chirurgicale. Este eficient în tratamentul stresului, oboselii cronice, scăderii performanței la muncă și tulburărilor de somn. Clinica VertebroMED pune la dispoziție serviciile specialiștilor înalt calificați, care vor elabora un program individual de masaj, în funcție de starea de sănătate, necesitățile și dorințele clientului. Apelând la serviciile de masaj general în cadrina clinicii noastre, veți face un pas important către bunăstarea fizică și emoțională, veți recăpăta forța și veți redescoperi plăcerea de a vă mișca.

  Costul serviciului:

  500 lei
 • Masaj spate
  массаж спины в кишеневе

  Masaj spate

  Masajul spatelui, oferit de clinica VertebroMED, este o procedură profesională, destinată îmbunătățirii stării mușchilor spatelui, eliminării tensiunii, durerii și oboselii. Masajul stimulează circulația sanguină, îmbunătățește nutriția țesuturilor și restabilește funcțiile acestora, precum și favorizează drenajul limfatic, ceea ce este esențial pentru reducerea edemelor și accelerarea proceselor de regenerare. În timpul masajului, specialiștii clinicii VertebroMED utilizează diverse tehnici – de la cele clasice la cele mai specifice, cum ar fi masajul punctual sau relaxant, în funcție de nevoile individuale și starea pacientului. Aceasta permite nu doar ameliorarea condițiilor în cazul afecțiunilor coloanei vertebrale, precum osteocondroza, scolioza, herniile de disc intervertebral, dar și relaxarea eficientă a mușchilor, îmbunătățirea stării generale de bine și a dispoziției. Masajul spatelui este ideal pentru persoanele care duc un stil de viață sedentar, lucrează la birou sau se confruntă cu efort fizic constant. Vizitarea regulată a masajului va ajuta la prevenirea dezvoltării multor boli ale sistemului musculo-scheletic, la reducerea riscului de dureri cronice de spate și la îmbunătățirea semnificativă a calității vieții. Clinica VertebroMED asigură un nivel înalt de serviciu și o abordare individualizată pentru fiecare client, garantând nu doar obținerea unor rezultate vizibile după primele ședințe, dar și crearea unei atmosfere confortabile în timpul procedurilor. Masajul spatelui reprezintă o modalitate excelentă de a avea grijă de sănătatea dumneavoastră, de a menține corpul într-o formă fizică bună și de a atinge armonia între suflet și corp.

  Costul serviciului:

  350 lei
 • Kinetoterapie
  kinetoterapia chisinau

  Kinetoterapie

  Kinetoterapia oferită de clinica VertebroMED reprezintă o metodă eficientă de tratament pentru diverse boli și tulburări funcționale ale aparatului locomotor. Această formă de terapie se bazează pe utilizarea tehnicilor manuale pentru a acționa asupra coloanei vertebrale, articulațiilor și mușchilor, permițând eliminarea senzațiilor de durere, restabilirea poziției naturale a vertebrelor și îmbunătățirea mobilității articulațiilor. Kinetoterapia este recomandată în mod special pentru osteocondroză, hernii de disc intervertebral, scolioză, precum și pentru durerile de spate, gât și alte părți ale corpului cauzate de tulburări de postură sau dezechilibre musculare. Medicii kinetoterapeuți de la VertebroMED adoptă o abordare individualizată pentru fiecare pacient, diagnosticând cu atenție problema și selectând cele mai adecvate metode de tratament. Procedura de kinetoterapie nu doar că ajută la eliminarea simptomelor bolilor, dar și activează resursele interne ale organismului, stimulează circulația sângelui și îmbunătățește metabolismul în zonele afectate. Acest lucru contribuie la o recuperare mai rapidă și la consolidarea sănătății pacienților. Datorită calificării înalte a specialiștilor și metodelor moderne de tratament, kinetoterapia la clinica VertebroMED este sigură și eficace. Aceasta ajută pacienții să își recâștige un stil de viață activ, să se elibereze de durere și disconfort, precum și să prevină dezvoltarea complicațiilor asociate cu bolile coloanei vertebrale și articulațiilor.

  Costul serviciului:

  350 lei

Cum lucrăm

01 Diagnostic

02 Tratament

03 Supraveghere

01. Diagnostic

Medicul neurolog se ocupă de diagnostica stării coloanei vertebrale și desemnează o cură de tratament. Alegerea tipului tratamentului o faceţi dvs.: toate vă pot scăpa de boală, pur și simplu sunt diferite moduri.

img

02. Tratament

Sunteţi trataţi cu ajutorul echipamentelor noastre modene. Nici o intervenție chirurgicală— numai terapie corectă.

img

03. Supraveghere

Noi supraveghem starea dumneavoastră în timpul vindecării. În orice situaţie, totdeauna venim în ajutor, pentru ca Dvs. să uitați de probleme cu coloana vertebrală.

img

Vrei sa afli mai multe despre metodele noastre de tratament?

Lăsați contactele dvs. şi vă vom suna înapoi

Cine se află în zona de risc?

La 80% din oameni sunt deja prezente probleme cu spatele într-un fel sau altul.

sport

Sportivii

office

Angajați
de birou

pregnancy

Femeile gravide

Aged

Persoanele
în vârstă

Hard working

Lucrul greu
fizic

Smokers

Fumătorii

Overweight

Cu exces
de greutate

Întrebări importante

Prețurile procedurilor noastre?

- Consultația medicului neurolog - vertebrolog — 450 lei. Durata 20-30 min
- Consultația repetată neurolog — 300 lei. Durata 20-30 min
- Elongație uscată/ Elongație uscată cu masaj paravertebral — 500 lei. Durata 20-25 min
- Elongație uscată cu masaj paravertebral/ Elongație uscată + masaj spate — 700 lei. Durata 75 min
- Elongație uscată a zonei cervicale — 450 lei. Durata 5-12 min
- Elongație uscată a zonei cervicale + masaj spate — 650 lei. Durata 65 min
- Masaj general — 500 lei. Durata 60 min
- Masaj spate — 350 lei. Durata 30 min
- Kinetoterapie — 350 lei. Durata 15-30 min

Din cîte proceduri constă o cursă de tratament?

Cursa de tratament constă din 10-15 şedinţe, toate sunt prescrise individual de medic în procesul consilierii.

Care procedură este cea mai eficientă pentru boala dumneavoastră?

În cadrul unei consultații, medicul vă va recomanda, care este procedura cea mai potrivită anume pentru tratamentul bolii dumneavoastră. Cu toate acestea, puteți alege orice opțiune, în funcție de propriile senzații/preferințe.

Vă va ajuta oare tratamentul nostru?

În orice caz, după o cură de tratament, veți simți o mare ușurare. Încă nu am avut cazuri ca pacienților noştri să nu fi ajutat procedurile noastre.

Au trecut deja 5-6 proceduri, iar durerea continuă încă. De ce?

De obicei, tratamentul presupune 10-15 proceduri. Totul depinde de complexitatea bolii dumneavoastră. Cel mai probabil, până când a trecut prea puțin timp pentru a simți rezultatul tratamentului.

Pacienții recomandă

Inna, 56 de ani

Mă numesc Inna, am 56 ani. Problema cu coloana vertebrală pentru mine este destul de veche şi serioasă, care cu fiecare an devine tot mai complicată. După 10 luni de chin şi durere am trecut o mulţime de specialişti, am făcut tratament medicamentos dar durerile aşa şi nu au trecut. Dar nu am lăsat mîinile în jos. M-am adresat după ajutor la Vertebromed. Am trecut un curs din 15 proceduri de masaj şi tracţie, dar durerea nu a trecut complet, ci doar s-a micşorat. Acum că au trecut două săptămîni după finisarea tratamentului durerile au dispărut compet. Fericirea este peste margini. Acum la sigur ştiu unde şi cu cine voi merge mai departe. Încă o dată aduc mulţumiri personalului Vertebromed pentru profesionalismul acestora.

Denis, 29 de ani

Aproximativ 10 ani am probleme în regiunea lombară a coloanei vertebrale. După efort fizic apăreau dureri acute. Totodată, durerile îmi provocau disconfort în perioada somnului. Mulțumită Vertebromed și procedurilor de tracție a coloanei vertebrale, masajului terapeutic și kinetoterapiei am reușit să scap de dureri. Acum pot cu ușurință să-mi îndeplinesc sarcinile de zi cu zi.

Larisa N., 57 de ani

Am deja peste 50 de ani și simt regulat dureri puternice de spate mai mult de 10 ani.

Citiți mai multe

Maxim C., 47 de ani

Am 47 de ani, și de la 20 de ani lucrez şofer de cursă lungă, mă ocup de transport de mărfuri în diferite țări

Citiți mai multe

Marina, V., 51 de ani

Eu mulți ani am lucrat în străinătate. Deseori lucrul era destul de greu, eram nevoită ore la rând să stau în picioare și să curăț legume, să mă ocup de spălarea veselei.

Citiți mai multe

Tudor N., 39 de ani

Eu de mulți ani, lucrez în construcții, aproape imediat după absolvirea şcolii am plecat pe un şantier de construcţii.

Citiți mai multe

Maria S., 36 de ani

Eu, cu soțul meu suntem părinţi fericiţi a trei copii minunați.

Citiți mai multe

Aurel, 51 de ani

M-am adresat la Centrul de Reabilitare Vertebromed cu dureri în regiunea lombo-sacrală, de care sufăr de peste 10 ani.

Citiți mai multe

Tatiana, 38 de ani

Video

Gregory, 38 de ani

Video

Ilie, 24 de ani

Video

Sergiu, 40 de ani

Video

Programare la procedură

Suntem întotdeauna bucuroși să Vă vedem